26 Ocak 2010 Salı

Kurumsal Web Tasarım

Web Tasarımı, firmanızın kurumsal kimliğinin en güzel bir biçimde ulusal ve uluslararası ağ ortamında tanıtımı ve dışa açılan en önemli pencerelerinden bir tanesidir. Günümüzde sadece yerel piyasalara sıkışıp kalmaksızın ve sadece bilindik tanıtım, satış ve pazarlama tekniklerinin dışında aynı anda binlerce insana birden ulaşılabilecek yegane yapıyı size sunar.

Oysa yıl içinde yaptığınız ve gerek kişisel gerekse de kurumsal kimliğinizi tanıtma çabalarına harcanan reklam, broşür ve buna benzer materyallerin masrafının çok çok altında ve en önemlisi direk hedef kitlenize ulaşabilmenizin en etkin yolu olarak web site sahibi olmak geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi artık internet ülkemizde de çok yaygın bir şekilde kullanıldığından hizmet alanların hizmet veren firma, kişi yada kurumları artık online olarak web üzerinden arayıp, bulup almak istedikleri hizmete yönelik olan firmalara ulaşmaktadır. Durum böyle olunca da bir web sitesahibi olma gerekliliği artık satış, planlama ve tanıtım açısından en önemli faktör olarak karşımıza geliyor.

Ülkemiz içinde zaten kurumsal bir kimliğe sahip olan kişi veya kurumların web site sahibi olma gerekliliği kanunla da sabitlendiği günümüzde, web site sahibi olma gerekliliği bu yönüyle de elzem oldu. ve Ocak Interactive olarak arama motoru optimizasyonundaki başarılarımızlada arama motorlarında aratılan size özgün kelimelerle noktayı 12 den vuruyoruz.

Ocak Interactive olarak firmanızı en kalite bir biçimde; gerek görsel, gerek özgün yazılım, gerekse interaktif projelerle müşterilerinize en yakın olma ve topluluğa en kısa sürede ulaşma işlemlerini en kısa sürede en başarılı bir şekilde sonuçlandırmak için çalışıyoruz ve siz değerli müşterilerimizle her daim çalışma karşılıklı güven politikası içerisinde gücümüze güc katmak için yola devam ediyoruz.
kurumsal web tasarım
pendik web tasarım
pendik bilgisayar servis
google optimizasyon

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder